Mijn simpele belofte voor 2023

De beste wensen voor 2023 en bedankt dat je op deze nieuwsbrief lijst staat. (En als je hem nog niet volgt, volg hem dan.)

Ik kan 100 van dit soort artikelen typen maar als ik jou niet had gehad om hem te lezen, had ik daar niks aan gehad natuurlijk. Dus ik vind het tof dat je er bent en ik hoop dat je nog een tijd blijft hangen.

2023 gaat namelijk een bijzonder jaar worden.

Ik ben weer volledig aan de bak na m’n vakantie. Mailbox bijgewerkt, iedereen die ik het afgelopen jaar heb mogen begeleiden (en nog steeds) ‘de beste wensen’ gewenst en wat coaching gegeven.

Ik ben dankbaar

Ik zeg ‘heb mogen begeleiden’ omdat het echt zo voelt. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mensen mag helpen om terug te keren naar zichzelf. Waardoor ze zichzelf op 1 zetten, meer hun grenzen aangeven, mentaal flexibeler worden, zichzelf minder afwijzen en op de lange termijn rust en geluk vinden.

Er zaten super veel mooie berichten tussen die ik terugkreeg. Ik deel wel eens wat op mijn Instagram kanaal van weekreflecties en dat zal ik hier ook nog wel doen.

Ik deel er eentje met je. Dit was een bericht dat ik terugkreeg van iemand die haar coaching traject afrondde in maart/april 2022:

Hey Thomas! Wat een leuk berichtje! Dankje wel! Jij ook de allerbeste wensen voor 2023 Ik ben ook nog steeds blij dat ik het coachingstraject ben begonnen. Ik merk nu wel dat ik met bepaalde dingen veel relaxter erin sta of het makkelijker los kan laten. Nogmaals dank

Mijn reactie: Mooi om te horen! Heeft het toch zin gehad! 

Waarop zij weer stuurde: Haha zekers! Hoewel k eerlijk moet bekennen dat ik soms wel eens dacht: heeft dit wel zin gehad en zn vruchten afgeworpen. Maar dat heeft het zeker wel.

Eerlijkheid duurt het langst

De mensen die ik begeleid, vinden eerlijkheid belangrijk en zijn over het algemeen recht door zee als het over henzelf en de coaching gaat.

Dat uit zich ook in het feit dat een aantal van mijn klanten gewoon zeggen/gezegd hebben dat ze me in het begin vervloekt hebben als het ging over ‘korte termijn pijn, lange termijn fijn’. Dat kan je lezen in hun geschreven referenties. (Gewoon klikken.)

Daar moet ik altijd om lachen en ik vind het fantastisch. Eerlijkheid duurt het langst.

Ik vind het mooi om te lezen dat ze schrijft ‘ik heb wel eens gedacht of dit zin heeft gehad’.

Het verschil tussen pijn en lijden

Ik doe niet de belofte dat je nooit meer zal struggelen met gevoelens of gedachten. Het is een feit dat je tegen shit aan blijft lopen gedurende je hele leven. Dat is de pijn die je overkomt.

Ik leer je om te gaan met die pijn zodat het niet onnodig lijden wordt.

Wat ik nog mooier vind om te lezen is dat waar het over gaat, korte termijn pijn lange termijn fijn, ook echt lange termijn fijn is.

Mijn belofte voor 2023 is een hele simpele. 

2023 wordt het jaar waarin jij jezelf op 1 gaat (leren) zetten.

En ik blijf het over korte termijn pijn, lange termijn fijn hebben.

Als je daar op wat voor moment dan ook meer over wilt weten, leren of horen, sta ik voor je klaar.

Je mag op elk moment iets inplannen in mijn agenda om kennis te maken. De link daarvoor zal dezelfde blijven tenzij ik je anders vertel: www.calendly.com/thomasgroencoaching

Als je meer wilt leren over grenzen aangeven, ben je van harte welkom in mijn gratis live workshop via Zoom.

Ik leer je in deze workshop:

  • Hoe je stopt met jezelf wegcijferen en voor jezelf kan zorgen terwijl je voor anderen zorgt.
  • Hoe je meer balans tussen je je werk en privé aanbrengt en behoudt.
  • Waarom je het zo moeilijk vindt om je kwetsbaar op te stellen en hoe je dat wel doet.
  • Hoe je verpleegkundig en persoonlijk leiderschap combineert en toepast en jezelf op 1 zet (in plaats van iemand anders).
  • Hoe schijt te hebben aan wat mensen vinden als je jezelf op 1 zet.
  • Hoe je stopt met kiezen voor korte termijn verleidingen en kiest voor lange termijn geluk.

De eerstvolgende is woensdag 11 januari om 10:00.

Die daarna is woensdag 25 januari om 10:00.

Inschrijven en meer lezen kan door hier te klikken.

Nogmaals bedankt dat je hier bent en dat ik je (hopelijk nog langer) mag inspireren en motiveren.

Home » Blog » Mijn simpele belofte voor 2023