Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Referenties

Aan het begin van het groepsprogramma stond ik altijd aan als verpleegkundige. Mijn scherm tijd was hoog, had weinig tijd voor mijzelf en werk was de grootste prioriteit

Tijdens het programma begon ik steeds meer voor mijzelf te kiezen, nam ik meer tijd voor mijzelf, en ontwikkelde ik betere gewoontes op het gebied van ontspanning,sporten en voeding. Ik ben er nog lang niet maar heb de eerste stap wel gezet!

Thomas is overtuigend en weet met enige regelmatig mij te triggeren! Enorm bedankt hiervoor!

Shirley Redegeld

Wat ik mooi vond aan het groepsprogramma was de openheid en menselijkheid die merkbaar was. Niks was gek of teveel, dat maakt de drempel al lager om er zelf meer open in te staan.

Ik wilde graag meer leren over rust bewaren en behouden. Steviger in mijn schoenen staan en sterker worden en dat ook zo voelen.
Door het stuk theorie ben ik mij meer bewust van mijzelf; ik gaf onvoldoende grenzen aan en wist niet eens waar ze lagen, ik zorgde onvoldoende voor mijzelf en dus ging het zorgen voor anderen ook niet veel beter.

Ik merk dat die bewustwording al meer rust geeft. Maar ook logische vragen waar ik weer mee verder kan. Ik voel me hierdoor rustiger en stabieler. Hierin wil ik zeker nog verder groeien.
Thomas, dankjewel voor je heldere en eerlijke blik!

Erica Ligtenberg

Voordat ik aan het groepsprogamma begon zat ik veel op mijn telefoon en was ik veel met werk bezig, hoewel ik dat niet echt als last ervaarde.

Tijdens het groepsprogramma ben ik door de video’s en challenges meer voor mezelf gaan kiezen door nee te zeggen, minder bereikbaar te zijn en gezonder te leven op het gebied van slaap, voeding en ontspanning. Verder ook veel geleerd over angsten en vermijdingen.

Je geeft duidelijke uitleg en hebt veel tips en voorbeelden vanuit eigen ervaring wat erg fijn is! Daarnaast is het groepsprogramma goed in eigen tijd te volgen.
Bedankt voor alles!!

Eline vd Sluijs

Aan de start van het groepsprogramma was ik een verpleegkundige die altijd aan stond. Veel schermtijd, altijd beschikbaar, dronk meer cafeïne, had weinig beweging en redelijk gezond eten.

Tijdens het groepsprogramma moest ik gewoontes loslaten en dingen op een andere manier gaan bekijken. Dit zorgde voor veel piekeren, wat weerstand maar ook een uitdaging. Door de dagelijkse filmpjes en opbouwende challenges heb ik mijn gewoontes al best wat aangepast (ik ben er nog niet ;)). Ik drink in elk geval minder koffie en cafeïne houdende dranken, mijn schermtijd is gehalveerd, mijn meldingen staan uit, ik eet gezonder, loop vaker buiten en heb de stilte/rust opgezocht. Dat kon ik als meesteres van de piekerfabriek wel gebruiken met als resultaat ook beter slapen!

Ik ben Thomas dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft gegeven en het duwtje in de goede richting. Hij is overtuigend en ondersteunend en weet precies de juiste punten aan te prikken.

Britt Grevelink

Ik kwam uit een druk en onzeker jaar wat maakte dat ik veel aan het piekeren was. M’n perfectionisme en onzekerheid zaten mij teveel in de weg. Ik stond voor alles en iedereen aan en klaar, zorgde minder goed voor mezelf waardoor de druk en het piekeren alleen maar meer werd. Ik wilde hier graag iets aan gaan doen.   

Door uit mijn comfortzone te stappen en actief deel te nemen aan het groepsprogramma heb ik vaak de weerstand opgezocht. Je krijgt challenges waar je ook zeker even uit je eigen comfortzone moet stappen. Dit is eigenlijk wel voor iedereen in de groep waardoor het minder ongemakkelijk is, juist een uitdaging wordt en je op die manier bewust en actief met jezelf bezig bent. Het is overigens helemaal aan jezelf in hoeverre je uit deze comfortzone wilt stappen en wat je dus uit het programma wilt halen. Niks is verplicht.

Daarnaast door je vragen te stellen in de groep en de live sessies is het fijn om er achter te komen hoe anderen het aanpakken en wat je eventueel vanuit hen kan meenemen. Je doet het voor jezelf, maar ergens ook samen als groep.

 Ik heb geleerd dat als je bepaalde routines wilt veranderen het nodig is uit je comfortzone te stappen. Je wordt uiteindelijk beloond door dit te doen en voor jezelf te kiezen en dat is veel waard. Ik merk dat door kleine veranderingen ik nu minder aan het piekeren ben. Ik heb meer rust in mijn hoofd en lijf gekregen. Ik drink meer water en minder cafeïne, slaap goed en word vooral ook uitgerust wakker. En de grootste verandering is het niet altijd aan staan voor alles en iedereen; wat een rust geeft het om de meldingen van mijn telefoon uit te zetten.

 Ik kijk positief terug op afgelopen maand het is voorbij gevlogen en heeft mij veel gebracht. Bedankt voor alle filmpjes, challenges, tips en fijne handvaten die ik heb gekregen en toe kunnen passen. 

Marcelien Schoenmakers-Swart

Nadat ik vijf maanden geleden ben uitgevallen door overspannenheid begon de zoektocht naar de oorzaken die uiteindelijk de emmer hebben doen overlopen. Zo was mijn werk- prive niet in balans, stond ik altijd aan en was ik dag in dag uit bezig met het controleren en bereikbaar zijn voor het werk. Ik moest van alles op de hoogte zijn en luisterde niet naar mijn lichaam die mij meerdere signalen gaf om het rustiger aan te doen. De stress voedde ik met nog meer stress en nòg harder werken.

Het verschil van begin en nu is dat ik mijn lichaam beter heb leren kennen. Ik snap nu beter waarom ik bepaalde situaties uit de weg ging/ga en ik kan sneller herkennen wanneer ik op de rem moet trappen. Ik ervaar meer rust door meer bewuste keuzes te maken en het minder op de ‘automatische piloot’ te doen.

Ik heb heel veel gehad aan de theorie die bepaalde gedragingen verklaren. Dat heeft mij enorm geholpen om meer inzicht te krijgen, want waarom zou je ‘zomaar’ iets doen als je niet weet waarom je het doet. Zo hebben de inzichten over vermijding, dopamine en de weg van de minste weerstand mij in beweging gebracht om te breken met gewoontes die mij heel veel energie kosten.

Daarnaast hebben routine en het uitschakelen van meldingen voor meer rust gezorgd en ik ervaar dat ik vaker ‘nee’ kan zeggen en dat alles ook gewoon doorgaat op het moment dat jij een keer niet of minder bereikbaar bent.

Ik beveel Thomas aan omdat hij zelf uit de zorgwereld komt en zich goed kan verplaatsen in de dingen waar je tegenaan kan lopen als verpleegkundige. Hij weet daarnaast een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen die je aan het denken zetten en kunnen motiveren tot positieve veranderingen.

Leanne Schepers

Reden voor deelname aan het groepsprogramma was onbalans tussen werk en privé. Het groepsprogramma heeft mij in korte tijd geholpen een aantal zaken in mijn levensstijl aan te passen, ik heb een ochtendroutine ontwikkeld, drink minder cafeïne en kijk minder op de socials. Resultaat is beter slapen en meer rust in mijn hoofd!

Door deze leefstijladviezen van Thomas en door zijn dagelijkse filmpjes over onder meer controle en grenzen aangeven ben ik meer bewust geworden van de processen in mijn hoofd. Door deze bewustwording geef ik onder meer al beter mijn grenzen aan dan voorheen! 

Ik kan het groepsprogramma aan alle verpleegkundigen en verzorgenden aanraden, Thomas brengt alle informatie op een duidelijke en prettige wijze, je gaat vanaf dag 1 direct aan de slag en boekt snel resultaat! 

Arjan Kom

Voordat ik met het groepsprogramma begon merkte ik dat ik heel de dag bezig was. Meestal voor een ander en als ik tijd voor mezelf had, was het vaak alsnog voor werk of opleiding. Eerder was ik Thomas al gaan volgen en het webinar gevolgd, waarna ik de kans aanpakte om het groepsprogramma te gaan volgen.

Waar ik eerst mijn dag gelijk begon wanneer de wekker ging, heb ik nu een ochtendroutine. Deze zorgt ervoor dat ik rustig en fit met mijn dag begin.

Waar ik echt een groot resultaat in zie is de tijd die ik nu voor mijzelf heb. Elke dag maak ik een heerlijke wandeling, neem ik tijd voor stilte (waarin ik soms ook mediteer, had dit vroeger nooit gedacht te doen..) Ik heb een hoop inzichten gekregen door de video’s van Thomas die ik zelf nooit zou ontdekken. De meeste daarvan gebaseerd op bronnen die je zelf ook nog eens kan nalezen.. de challenges verbonden aan het groepsprogramma vond ik leuk en uitdagend, steeds een stapje meer jezelf uitdagen!

Als verpleegkundige vond ik de match met Thomas als coach fijn. Hij weet als geen ander hoe het in werkveld werkt en geeft daar ook goede handvaten voor.
Als je echt aan jezelf wilt werken, raad ik je het groepsprogramma echt aan!

Marrina Kreuk

Ik zat erg veel in m’n hoofd en had veel last van allerlei gedachten en druk in m’n hoofd en altijd maar aan staan dingen moeten. Soms gejaagd en maar door en door en door en zag vaak beren op de weg.

Doordat je het doet met een groep en elke dag de stok achter de deur hebt om weer een filmpje te krijgen met allerlei opdrachten die je mag uitvoeren via de challenges die je krijgt in deze groep geeft t uitdaging dat je dat wil doen tenminste zo ervaarde ik het wel. Omdat je erg veel tips en trucs van Thomas krijgt. O.a wat resultaten van de challenges.

Ik ben zekerder geworden, slaap beter, eet gezonder, drink meer water en minder koffie, voel me energieker, meer rust en stilte in m’n hoofd, leef meer vanuit m’n hart en heerlijk dat ik alle meldingen van alles uit heb gezet op m’n telefoon: wat een rust!

Ik heb geleerd dat je wordt beloond als je voor jezelf kiest en dat je daar heel erg veel aan hebt. Je moet niks natuurlijk maar je doet mee omdat je iets in je leven wil veranderen dus ja dan moet je er ook wel wat voor doen en laten dan heb je er echt het meeste aan.

Ik heb er in een maand heel erg veel aan gehad en mijn leven is er wel positief door veranderd en het ligt er echt aan hoe actief je je inzet, wil het groepsprogramma je helpen.

Bedankt voor de duidelijke, positieve filmpjes, de leuke opdrachten/challenges, de goeie handvaten die je echt kan toepassen in je leven en hele handige tips waardoor je gezonder kan leven!

Review Thomas Groen coach verpleegkundigen

Sandra Mooibroek van der Laan

Nu voor de tweede keer meegedaan met het groepsprogramma. Het geeft me meer basis in de dag en heb ik onder andere de ochtendroutine, de 500 Gr groente het koud afdouchen (ja, toch wel) nu beter kunnen integreren.

Soms nog wel aan het hannessen qua eten, vooral wanneer het wat chaotisch is. De basis geeft dan uiteindelijk toch meer rust waar ik op terug kan vallen. Dit geldt ook voor het elke dag naar buiten gaan van minimaal 20 minuten. De zon zal ook wel meespelen, maar heb nu wat meer energie op kunnen bouwen vergeleken met de eerste keer en daar ben ik vooral blij mee!

Daarnaast merk ik ook dat ik weer langer de rust kan bewaren zonder dat mijn binnenwereld en/of mijn hoofd alle kanten opgaat. Het hebben van een groep, het gevoel van het samen doen en elkaar vragen kunnen stellen blijft voor mij een goede stok achter de deur om in een veilige omgeving, onder begeleiding van Thomas, stapje voor stapje verder te komen om een nieuwe weg te maken en mijn reis te vervolgen naar de Poolster aan de horizon waar ik naar toe wil.

Ik heb weer een aantal mooie kleine stapjes gezet en zal altijd onderweg blijven. De hoge bergen een voor een te beklimmen en te blijven lopen, hoe diep het dal ook mag zijn, ondanks dat ik nog niet heb gevonden wat ik zocht en er soms bang voor ben. Zolang je de basis, je verlangens, dromen en waarden inzichtelijk hebt, kun je naar die Poolster op de horizon reizen. Door te vragen en delen met anderen, ook met jezelf, kom je verder. Dat wens ik jullie toe🙏🍀Bedankt voor deze maand!❤️

Nynke Busschers

In januari heb ik meegedaan met het groepsprogramma van Thomas. Weten dat je iets wilt veranderen omdat je veel in je hoofd zit, maar niet goed weten waar je moet beginnen.

Thomas geeft hierbij goede handvatten en heeft me hier in een maand tijd al veel mee geholpen. Van de stilte opzoeken naar routines opbouwen naar minder moeten en meer mogen van mezelf. Thomas is eerlijk tegen je, duidelijk en is altijd bereid om met je mee te denken.

Recensie Thomas Groen Coaching

Mark

Ik zat niet lekker in mijn vel en was niet mezelf. Het was het juiste moment om dit coaching traject aan te gaan en te gaan leren hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. Ik ben zelf werkzaam als verpleegkundige en aangezien Thomas bekend is met dit vak, leek het mij mede daarom goed om het coaching traject via hem te doen.

Ik heb op één sessie na alles online gedaan. Dit was mede vanwege C, maar zeker niet minder effectief. Thomas gaat terug naar de kern van je persoonlijkheid. Ik kwam er tijdens de coaching pas achter dat mijn opvoeding erg mee speelde in de persoon die ik was. Sommige sessies waren heel confronterend, maar daarnaast voelde het zó fijn om eindelijk mijn hart te luchten over zaken die ik altijd maar aan het vermijden was.

Ik heb geleerd om dichterbij mezelf te blijven en te luisteren naar mijn gedachtes en gevoelens. Ik hoef mezelf niet meer weg te cijferen en ik gun mezelf meer dan al die tijd daarvoor. Hoe fijn is het om weer lekker in je vel te zitten en te kunnen accepteren dat je naast de positieve momenten soms ook gewoon een rotdag mag hebben! Het gaat er niet om wat je mee maakt, maar hoe je er mee om gaat.

Als je ook het gevoel hebt dat je je altijd wegcijfert voor anderen of jezelf niet uitspreekt uit angst voor de gevolgen, dan zou ik zeggen: neem gauw contact op met Thomas. Hij sluit aan bij jouw wensen en behoeftes en stelt je op je gemak. Thomas is prettig in de omgang, confronteert je op de momenten dat het nodig is, maar gebruikt ook zijn humor waardoor je elke sessie met een lach afsluit. Thomas, heel veel dank voor dit mooie coaching traject dat ik bij je mocht volgen!

Review Thomas Groen Coaching

Gerianne van Woudenberg

Ik vond het fijn om mee te doen en ik realiseer me als ik terug kijk dat ik ben gaan inzien hoe hard de maatschappij eigenlijk aan je trekt zoals je telefoon, hoe weinig momenten je eigenlijk nog echt niks doet, hoe fijn ik me voel bij 500 gram groenten eten iedere dag en dat ik beter tegen koud water kon dan ik dacht.

Het stukje routine is o zo belangrijk vooral bij onregelmatig werk. Toen ik nog alleen woonde was ik hier ook al mee bezig. Nu ik samen woon en onregelmatig werk schiet dit er snel bij in. Door dit groepsprogramma ben ik hier mee mee bezig geweest en heb ik het als fijn ervaren om mijn eigen routine neer te zetten waardoor ik zeker beter voor mezelf zorg. Het geeft me een fijn gevoel om deze zaken voorop de rest te zetten.

Op mijn werk probeer ik minder hard te hollen. Dit is soms lastig als ik het collega’s wel zie doen. Toen ik 2 weken geleden corona had heb ik hier de tijd voor genomen. Goede zelfzorg vind ik zelf.

Wel blijft het lastig je routine vast te houden bij hobbels op de weg zoals hierboven beschreven. Fijne dingen over jezelf opnoemen zijn en blijven lastig op een rot dag en soms door tijdgebrek lukte niet alles.
Desondanks ben ik weer bewuster geworden naar mezelf en bezig geweest met mezelf. Thomas bedankt voor je informatie, je betrokkenheid en je achtergrondinformatie die mij geholpen hebben door deze vier weken heen.

Mirjam Been

Thomas heeft me geholpen met kleine aanpassingen meer rust te vinden in mijn dagelijks bestaan.
Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in goede en minder goede gewoontes. Ik drink eindelijk minder koffie! en kan bepaalde gevoelens beter reguleren. Thomas is eerlijk en draait niet om de zaken heen. Precies wat ik nodig had!

Jeannette Kappe

Voorafgaand aan het groepsprogramma was ik behoorlijk neerslachtig en erg zoekende. Ik merkte bij mezelf dat ik klaar was voor een nieuwe stap, in de richting van meer innerlijke rust.

Het groepsprogramma heeft me hier enorm bij geholpen, zoveel kennis en waardevolle levenslessen die gedeeld worden. Voor de prijs die je betaalt is dit echt bizar, met een maand investering aan tijd heb je zoveel nieuwe (gezonde) gewoontes geïntroduceerd.
Door het groepsprogramma heb ik nu meer innerlijke rust, focus ik me meer op de dingen waar ik wel invloed op heb en ben ik minder bezig met wat anderen van mij vinden.

Thomas, echt enorm bedankt voor afgelopen maand. Je bent een mooi mens en ik ben dankbaar voor alles wat je voor me hebt betekend 🙏🏼

Casper van der Vos

Van veel werken, niet nuttig voelen. Altijd aan staan, altijd voor andere zorgen.
Dan mag je ook voor jezelf kiezen. Dat leer je in dit groepsprogramma. Om jezelf op nummer 1 te zetten.
Dat is mij ook gelukt! En dat moet jou zeker ook gaan lukken!
Daarom raad ik iedereen aan om mee te doen aan het groepsprogramma en kijk hoe je jezelf kan veranderen.

Rianne Terlouw

In december was ik al bezig om aan mijzelf te werken omdat ik de maanden daarvoor verschijnselen van burn-out ging vertonen. Maar de rust in mijzelf en hoe ik dat zou kunnen bereiken had ik nog niet gevonden. Tevens sliep ik zelfs met rustgevende medicatie niet de gehele nacht door.

Vol overtuiging heb ik mijzelf ingeschreven voor het groepsprogramma. Waarin ik door de challenges mijzelf heb uitgedaagd en kom ik tot de conclusie dat bepaalde challenges helemaal niet zo moeilijk
zijn als dat je voordien denkt, het je veel oplevert door de challenge te doen.

Ik heb de afgelopen maand geleerd welke handvatten/challenges wel bij mij passen en welke totaal niet. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd. Ook sta ik niet gelijk klaar als iemand iets van mij wilt,
immers mijn telefoon is niet meer altijd binnen handbereik.

Door het groepsprogramma heb ik mijzelf beter leren kennen, hou ik weer van mijzelf en heb ik
handvatten gekregen om dat ook te behouden. Ik leef een stuk gezonder en voel mij daar ook goed bij, tijdens krachttraining levert mij dit meer progressie op en minder blessures. Ik ben minder moe en slaap goed. Niet dat het de bedoeling was maar bij mij heeft het zelfs een kledingmaat minder opgeleverd.

Persoonlijk vind ik dat je jezelf dit groepsprogramma cadeau mag doen, je bent het meer dan waard.
Waarom dan specifiek bij Thomas? Hij geeft op een eerlijke, duidelijke manier goede handvatten waar je echt wat aan hebt. Zijn video’s zijn altijd to the point, duidelijker kan gewoon niet.

Monique Hakkert Kriekaard

4 maanden geleden startte ik bij Thomas een coachtraject. Met de intentie mijn eigen grenzen te leren bewaken en hierdoor meer rust te ervaren.

In eerst instantie zorgde de sessies voor veel chaos in mijn gedachten, dit legde tegelijkertijd juist mijn patronen bloot.

Het traject heeft voor enorm veel inzichten gezorgd en ik kan oprecht zeggen dat ik van de 1.0 versie naar de 5.0 versie van mijzelf ben gegaan, zoals Thomas dat mooi kan omschrijven. Hiervoor heb ik op de korte termijn stappen mogen zetten die ver buiten mijn comfortzone lagen en echt niet altijd leuk waren. Juist dit heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn eigen kracht hebt ontdekt, door te doen ondanks de weerstand die er was. Ervaren dat de wereld echt niet vergaat als je voor je eigen belang opkomt en hier stappen in maken is wat er dan gebeurt.

Om het stuk grenzen aangeven beter te integreren zijn we hier, samen met anderen, een dag praktisch mee aan de slag gegaan. Tijdens deze dag hebben we een aantal oefeningen gedaan, waarbij patronen nog duidelijker maar vooral zichtbaar werden. Wat voor veel herkenning in mijn dagelijks leven heeft gezorgd.

Thomas is een onwijs fijn persoon, past zich aan naar jouw behoeftes. Maar houdt ook echt die enorm confronterende spiegel voor en zoekt samen met jou de rek op in jouw comfort zone. Thomas voelt goed aan waar de behoeftes liggen en speelt hierop in.

Korte termijn pijn, lange termijn fijn is een vaak terugkerend onderwerp tijdens mijn sessies geweest. Dat is ook precies hoe ik het traject zou omschrijven. 

Esmee Damen

Ik kwam via via bij Thomas terecht. Ik als zelfbenoemd koning pleaser herkende ik me heel erg in de berichten die hij postte op instagram.

Thomas heeft mij laten inzien dat de dingen die je nu doet een oorsprong hebben in je opvoeding en de dingen die je hebt meegemaakt vroeger. Hij probeert dat niet op te lossen voor je maar hij laat je er vooral zelf over nadenken.

Thomas is op een prettige manier direct, zet je aan het denken en hij stelt zichzelf ook kwetsbaar op waardoor je jezelf ook makkelijker durft open te stellen. Hierdoor komen we snel tot de kern en is de coaching voor mij heel effectief.

Thijs van Nuunen

Al een tijdje was ik opzoek naar een coach om te werken aan mijn negatieve zelfgedachten en Mr Niceguy te zijn. Bij toeval kwam Thomas op mijn pad. Na een kennismakingsgesprek besloten om me door hem te laten coachen.

En het resultaat na een aantal sessies is er al. Ik weet hoe ik met negatieve gedachten moet omgaan en hoe ik ze kan verzachten, ik stel mezelf weer open en zet mezelf op nummer 1.

Door speelse en effectieve vragen en opdrachten laat Thomas je op een andere manier kijken, maar ook denken.

Wat wil ik echt, wil ik dit zelf of denk ik dat anderen dat van me verwachten. Hij zet me hierdoor een spiegel voor.

Thomas beveel ik aan omdat hij goed luistert, met leuke, bijzondere opdrachten komt. Hij denkt met je mee en stemt het coachingstraject helemaal op je af. Hij is niet bang om moeilijke en pijnlijke vragen te stellen.

Als je iemand zoekt die het net even anders doet, dan is Thomas helemaal iets voor jou.

Erwin Brakels

“Een half jaar geleden heb ik contact opgenomen met Thomas. Ik hoorde via een vriend dat hij toen sinds kort gestopt was met het werken als verpleegkundige en zich volledig gericht had op coaching. Aangezien ik zelf ook als verpleegkundige werk en geïnteresseerd ben in het vak van coach voelde ik direct een connectie. In het introductiegesprek hebben we gesproken over mijn doelen. Ik merkte dat ik goed met hem kon praten hierover en heb vrij snel hierna besloten om gecoacht te willen worden door Thomas. Mijn vraagstelling was: Hoe kan ik beter omgaan met mijn gedachtes en meer richting geven aan de doelen die ik voor mezelf gesteld heb?

Ik ben gecoacht via de ACT-methodiek en merk dat het duidelijk effect heeft. Het verschil is dat ik nu een stuk beter in staat ben om nuttige gedachtes te scheiden van minder waardevolle gedachtes. Hierbij besef ik ook dat beide soorten gedachtes er altijd zullen en mogen zijn. Je bent zelf verantwoordelijk over hoe je hiermee omgaat en dit kan je trainen. Hierdoor zorg je ervoor dat je nooit meer het slachtoffer bent van je gedachtes en dat je beter in staat bent om de dingen te doen die je echt zou willen.

Het resultaat van dit coachingstraject met Thomas is dat ik een sterkere mindset gecreëerd heb. Dit hoor ik ook terug in mijn omgeving, ik straal meer zelfvertrouwen uit en voel me gelukkiger bij de dingen die ik doe. Daarbij moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat ik ook genoeg pijnlijke momenten ervaren heb. Zelfreflectie was soms erg confronterend en ik heb een aantal moeilijke keuzes gemaakt die op korte termijn vervelende gevolgen hadden, maar mij op lange termijn veel hebben opgeleverd.

Ik ben ervan overtuigd dat er veel mensen gebaat zijn bij het volgen van een coachingstraject. Thomas beveel ik aan omdat mijn ervaring met hem erg positief is. Hij geeft je ruimte voor eigen input en stemt de coaching sessies af op de persoon zelf. Verder is hij niet bang om onderwerpen aan te snijden die gevoeliger liggen en pijn kunnen doen. De communicatie met Thomas is laagdrempelig en hij heeft passie voor wat hij doet. Ga zo door!”

Jeroen de Kok

Jeroen de Kok

“Een jonge coach met al behoorlijk wat levenservaring. Thomas zijn directe aanpak en open houding zorgen ervoor dat hij een fijne sparringspartner is.”

Update 20-11-2021

Thomas, we kennen elkaar al lange tijd. Ik heb je op meerdere manieren leren kennen en in verschillende levensfases. En zoals ik je afgelopen weekend aan het werk heb gezien, heb ik je nog niet eerder ontmoet. Om je te zien werken als trainer en om met je te mogen samenwerken is een heerlijke ervaring.

Bedankt

Tim van Duin

“Begin januari zette in de stap om te starten met Personal Body Plan. De eerste drie maanden van PBP heb ik een andere coach gehad, maar door persoonlijke redenen is hij gestopt. Toen hij mijn vertelde dat ik een andere coach moest gaan kiezen, vond ik dat heel lastig. Want hoe weet je nu of je een goede keus gaat maken qua coach? Hoe weet je of diegene jou in je vertrouwde patroon laat blijven, waarin jij je veilig voelt? Ook al wist ik zelf dat mijn patroon dwangmatig en totaal niet gezond was, voelde het vertrouwd voor mij.

Vanaf jonge leeftijd heb ik op hoog niveau geturnd, waardoor ik gewend ben om dwangmatig met voeding en trainen bezig te zijn. Ik miste het plezier in het trainen en het genieten van lekker eten. Ik was vooral bezig met zo gezond mogelijk, zo min mogelijk calorieën binnen te krijgen.

Na een zoektocht tussen de verschillende coaches, kwam ik Thomas tegen. Hij is heel open en eerlijk en deelt zijn persoonlijke ervaring. Hij durfde zich kwetsbaar op te stellen, wat mij erg aansprak. Waardoor ik koos voor Thomas als coach. Zeker zijn humor haalde mij over de streep om het proces gewoon te omarmen.

Ik zag grote veranderingen en kreeg het plezier in trainen weer terug. Het verliep vrijwel allemaal vlekkeloos en ik behaalde de resultaten die ik voor ogen had. Tot Thomas zei, dat hij mijn voedingsbudget ging verhogen. Het enige wat op dat moment door mijn hoofd ging was ‘hoe ga ik dit doen?!’ Ik moest vanaf dat moment mijn vertrouwde routine rondom voeding loslaten en meer gaan eten. Ik wist dat voeding een knelpunt voor mij zou zijn, maar dat ik dit zo lastig zou gaan vinden had ik niet verwacht. De gedacht dat ik weer aan zou komen, waardoor mijn behaalde doelen zouden vervagen, bleef in mijn hoofd ronddwalen. Ik wist ook niet zo goed meer wat ik allemaal kon eten, dus ik bleef bij mijn oude vertrouwde voeding.

Thomas begeleiden mij hier heel goed in en liet mij inzien dat door een hoger voedingsbudget je lichaam op onderhoudt gaat en je behaalde resultaten blijven. Ik merkte dat mijn energieniveau steeg en mijn spiermassa langzaam groeit.

Thomas heeft mijn geleerd hier een balans in te creëren en mij weer laten genieten van voeding en trainen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol zelfvertrouwen zit en ik mezelf fijn voel in mijn eigen lichaam. Hier ben ik Thomas eeuwig dankbaar voor.

In deze korte tijd ben ik door Thomas fysiek, maar zeker geestelijk gegroeid. Ik raad Thomas daarom absoluut aan als coach! Hij luistert niet alleen goed naar je, maar neemt ook echt de tijd voor jou en jouw eigen doelen. Een kenmerkend woord voor Thomas vind ik persoonlijk dan ook het woord: samen. Je gaat met Thomas echt samen jouw proces aan!”

Renate van Nistelrooij

“Een aantal maanden geleden kwam ik in contact met Thomas om mijn dagelijkse routine te bespreken. Door de huidige Corona situatie leek elke dag hetzelfde en was ik een beetje in een sleur terecht gekomen. Direct hebben we aandacht besteed aan mijn dagelijkse schema en hebben we daar stapsgewijs wat aanpassingen in gedaan. Beginnend met wat simpele doelen te stellen en deze te reflecteren aan het einde van de dag. Ook het aandacht geven aan de start van de dag bleek direct een enorm positieve impact te hebben. Binnen een korte tijd hadden zijn adviezen en ideeën een frisse verandering in mijn dagelijkse structuur aangebracht. Dit gaf mij nieuwe energie en motivatie in alle opzichten! Ik zou anderen die zo een vergelijkbaar gevoel ervaren zeker adviseren eens contact op te nemen met Thomas, ook al is het maar voor een laagdrempelig gesprek, gegarandeerd dat hij je kan helpen!”

Joost Burger

“Hoe kan je iemand het beste omschrijven die je heeft geholpen én nog steeds helpt je leven voor altijd positief te veranderen? Ik denk dat dit een onmogelijk opgave is, maar ik zal zeker mijn best doen.

Na een zoektocht tussen ruim 200 coaches, heb ik afgelopen maart voor Thomas gekozen als mijn Personal Body Coach. Hij coacht op een fijne en directe manier, waarbij je weet wat je van hem kan verwachten. Direct vanaf het begin voelde het goed en vertrouwd om door hem gecoacht te worden. Zelf ben ik al een langere tijd bezig met Personal Body Plan, maar vanaf het moment dat Thomas mijn coach is, merk ik dat ik grotere stappen de goede richting in maak, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Daarnaast heb ik bewust voor Thomas als coach gekozen, omdat ik mij in veel van zijn persoonlijke verhaal herken. Ook zag ik dat hij ervaring met PTSS heeft. Na mijn verhaal verteld te hebben over mijn ervaring hiermee, heeft hij voorgesteld om coaching buiten Personal Body Plan om te doen. Dit naar aanleiding van de ICM coachingsopleiding.
Tijdens de gesprekken stelde Thomas precies de juiste vragen, waardoor ik bewuster over mijn situatie en emoties na ging denken. Ook al wordt er dan vaak een confronterende spiegel voorgehouden, dit voelde goed.
Door middel van oefeningen tijdens onze gesprekken kwamen we er samen achter waar ik tegenaan liep en wat voor invloed dit had op mijn doen en laten. Daarnaast kreeg ik na elk gesprek een oefening om mee aan de slag te gaan. Deze oefeningen, in combinatie met onze gesprekken, hebben er voor gezorgd dat ik weer vol zelfvertrouwen zit en we de gesprekken af hebben kunnen sluiten.

Ik ben Thomas eeuwig dankbaar. Zonder hem was ik, en zeker niet in zo’n korte tijd, de persoon geworden die ik nu ben. Ben je op zoek naar coaching in de richting van persoonlijke ontwikkeling, adviseer ik absoluut om Thomas in te schakelen.”

Mitzi Loos

“Vanaf begin Augustus was Thomas mijn coach bij Personal Body Plan, en ik ben heel blij met deze ervaring. Thomas is altijd betrokken, luistert goed, werkt heel persoonlijk, en is deskundig op het gebied training, voeding en mentale gezondheid. Ik had altijd het gevoel dat ik eerlijk kon zijn wat betreft mijn vragen, maar ook problemen. Thomas is zeker een aanrader als personal coach (sowieso als je zoals ik net bent begonnen met trainen). Thanks Thomas!”

Julian Burger