Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Referenties

Vanaf juli voelde ik mij beetje bij beetje verzwakken, beginnende burnout klachten waarbij ik dacht dat deze veroorzaakt werden door mijn opleiding HBO-V. Ik ben door blijven gaan met werken ondanks de klachten. Wat in oktober heeft geresulteerd in slaapmedicatie en tijdelijk stoppen met werken om weer wat meer op krachten te komen.

Ik ervaar nu meer rust en ben stuk krachtiger in mijn besluiten. Tevens weet ik dat ik beslissingen mag nemen die goed voor mij zijn. Ik heb geleerd dat ik voor mijzelf mag/moet zorgen en dat ook ik belangrijk ben. Hierin is reflecteren enorm belangrijk geweest.

Thomas gebruikt duidelijke taal waardoor je gemakkelijk kan reflecteren. Dankzij Thomas’ webinar en podcasts heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen en dit kan ik iedereen aanbevelen. 

Monique Hakkert Kriekaard

4 maanden geleden startte ik bij Thomas een coachtraject. Met de intentie mijn eigen grenzen te leren bewaken en hierdoor meer rust te ervaren.

In eerst instantie zorgde de sessies voor veel chaos in mijn gedachten, dit legde tegelijkertijd juist mijn patronen bloot.

Het traject heeft voor enorm veel inzichten gezorgd en ik kan oprecht zeggen dat ik van de 1.0 versie naar de 5.0 versie van mijzelf ben gegaan, zoals Thomas dat mooi kan omschrijven. Hiervoor heb ik op de korte termijn stappen mogen zetten die ver buiten mijn comfortzone lagen en echt niet altijd leuk waren. Juist dit heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn eigen kracht hebt ontdekt, door te doen ondanks de weerstand die er was. Ervaren dat de wereld echt niet vergaat als je voor je eigen belang opkomt en hier stappen in maken is wat er dan gebeurt.

Om het stuk grenzen aangeven beter te integreren zijn we hier, samen met anderen, een dag praktisch mee aan de slag gegaan. Tijdens deze dag hebben we een aantal oefeningen gedaan, waarbij patronen nog duidelijker maar vooral zichtbaar werden. Wat voor veel herkenning in mijn dagelijks leven heeft gezorgd.

Thomas is een onwijs fijn persoon, past zich aan naar jouw behoeftes. Maar houdt ook echt die enorm confronterende spiegel voor en zoekt samen met jou de rek op in jouw comfort zone. Thomas voelt goed aan waar de behoeftes liggen en speelt hierop in.

Korte termijn pijn, lange termijn fijn is een vaak terugkerend onderwerp tijdens mijn sessies geweest. Dat is ook precies hoe ik het traject zou omschrijven. 

Esmee Damen

Ik kwam via via bij Thomas terecht. Ik als zelfbenoemd koning pleaser herkende ik me heel erg in de berichten die hij postte op instagram.

Thomas heeft mij laten inzien dat de dingen die je nu doet een oorsprong hebben in je opvoeding en de dingen die je hebt meegemaakt vroeger. Hij probeert dat niet op te lossen voor je maar hij laat je er vooral zelf over nadenken.

Thomas is op een prettige manier direct, zet je aan het denken en hij stelt zichzelf ook kwetsbaar op waardoor je jezelf ook makkelijker durft open te stellen. Hierdoor komen we snel tot de kern en is de coaching voor mij heel effectief.

Thijs van Nuunen

Al een tijdje was ik opzoek naar een coach om te werken aan mijn negatieve zelfgedachten en Mr Niceguy te zijn. Bij toeval kwam Thomas op mijn pad. Na een kennismakingsgesprek besloten om me door hem te laten coachen.

En het resultaat na een aantal sessies is er al. Ik weet hoe ik met negatieve gedachten moet omgaan en hoe ik ze kan verzachten, ik stel mezelf weer open en zet mezelf op nummer 1.

Door speelse en effectieve vragen en opdrachten laat Thomas je op een andere manier kijken, maar ook denken.

Wat wil ik echt, wil ik dit zelf of denk ik dat anderen dat van me verwachten. Hij zet me hierdoor een spiegel voor.

Thomas beveel ik aan omdat hij goed luistert, met leuke, bijzondere opdrachten komt. Hij denkt met je mee en stemt het coachingstraject helemaal op je af. Hij is niet bang om moeilijke en pijnlijke vragen te stellen.

Als je iemand zoekt die het net even anders doet, dan is Thomas helemaal iets voor jou.

Erwin Brakels

“Een half jaar geleden heb ik contact opgenomen met Thomas. Ik hoorde via een vriend dat hij toen sinds kort gestopt was met het werken als verpleegkundige en zich volledig gericht had op coaching. Aangezien ik zelf ook als verpleegkundige werk en geïnteresseerd ben in het vak van coach voelde ik direct een connectie. In het introductiegesprek hebben we gesproken over mijn doelen. Ik merkte dat ik goed met hem kon praten hierover en heb vrij snel hierna besloten om gecoacht te willen worden door Thomas. Mijn vraagstelling was: Hoe kan ik beter omgaan met mijn gedachtes en meer richting geven aan de doelen die ik voor mezelf gesteld heb?

Ik ben gecoacht via de ACT-methodiek en merk dat het duidelijk effect heeft. Het verschil is dat ik nu een stuk beter in staat ben om nuttige gedachtes te scheiden van minder waardevolle gedachtes. Hierbij besef ik ook dat beide soorten gedachtes er altijd zullen en mogen zijn. Je bent zelf verantwoordelijk over hoe je hiermee omgaat en dit kan je trainen. Hierdoor zorg je ervoor dat je nooit meer het slachtoffer bent van je gedachtes en dat je beter in staat bent om de dingen te doen die je echt zou willen.

Het resultaat van dit coachingstraject met Thomas is dat ik een sterkere mindset gecreëerd heb. Dit hoor ik ook terug in mijn omgeving, ik straal meer zelfvertrouwen uit en voel me gelukkiger bij de dingen die ik doe. Daarbij moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat ik ook genoeg pijnlijke momenten ervaren heb. Zelfreflectie was soms erg confronterend en ik heb een aantal moeilijke keuzes gemaakt die op korte termijn vervelende gevolgen hadden, maar mij op lange termijn veel hebben opgeleverd.

Ik ben ervan overtuigd dat er veel mensen gebaat zijn bij het volgen van een coachingstraject. Thomas beveel ik aan omdat mijn ervaring met hem erg positief is. Hij geeft je ruimte voor eigen input en stemt de coaching sessies af op de persoon zelf. Verder is hij niet bang om onderwerpen aan te snijden die gevoeliger liggen en pijn kunnen doen. De communicatie met Thomas is laagdrempelig en hij heeft passie voor wat hij doet. Ga zo door!”

Jeroen de Kok

Jeroen de Kok

“Een jonge coach met al behoorlijk wat levenservaring. Thomas zijn directe aanpak en open houding zorgen ervoor dat hij een fijne sparringspartner is.”

Update 20-11-2021

Thomas, we kennen elkaar al lange tijd. Ik heb je op meerdere manieren leren kennen en in verschillende levensfases. En zoals ik je afgelopen weekend aan het werk heb gezien, heb ik je nog niet eerder ontmoet. Om je te zien werken als trainer en om met je te mogen samenwerken is een heerlijke ervaring.

Bedankt

Tim van Duin

“Begin januari zette in de stap om te starten met Personal Body Plan. De eerste drie maanden van PBP heb ik een andere coach gehad, maar door persoonlijke redenen is hij gestopt. Toen hij mijn vertelde dat ik een andere coach moest gaan kiezen, vond ik dat heel lastig. Want hoe weet je nu of je een goede keus gaat maken qua coach? Hoe weet je of diegene jou in je vertrouwde patroon laat blijven, waarin jij je veilig voelt? Ook al wist ik zelf dat mijn patroon dwangmatig en totaal niet gezond was, voelde het vertrouwd voor mij.

Vanaf jonge leeftijd heb ik op hoog niveau geturnd, waardoor ik gewend ben om dwangmatig met voeding en trainen bezig te zijn. Ik miste het plezier in het trainen en het genieten van lekker eten. Ik was vooral bezig met zo gezond mogelijk, zo min mogelijk calorieën binnen te krijgen.

Na een zoektocht tussen de verschillende coaches, kwam ik Thomas tegen. Hij is heel open en eerlijk en deelt zijn persoonlijke ervaring. Hij durfde zich kwetsbaar op te stellen, wat mij erg aansprak. Waardoor ik koos voor Thomas als coach. Zeker zijn humor haalde mij over de streep om het proces gewoon te omarmen.

Ik zag grote veranderingen en kreeg het plezier in trainen weer terug. Het verliep vrijwel allemaal vlekkeloos en ik behaalde de resultaten die ik voor ogen had. Tot Thomas zei, dat hij mijn voedingsbudget ging verhogen. Het enige wat op dat moment door mijn hoofd ging was ‘hoe ga ik dit doen?!’ Ik moest vanaf dat moment mijn vertrouwde routine rondom voeding loslaten en meer gaan eten. Ik wist dat voeding een knelpunt voor mij zou zijn, maar dat ik dit zo lastig zou gaan vinden had ik niet verwacht. De gedacht dat ik weer aan zou komen, waardoor mijn behaalde doelen zouden vervagen, bleef in mijn hoofd ronddwalen. Ik wist ook niet zo goed meer wat ik allemaal kon eten, dus ik bleef bij mijn oude vertrouwde voeding.

Thomas begeleiden mij hier heel goed in en liet mij inzien dat door een hoger voedingsbudget je lichaam op onderhoudt gaat en je behaalde resultaten blijven. Ik merkte dat mijn energieniveau steeg en mijn spiermassa langzaam groeit.

Thomas heeft mijn geleerd hier een balans in te creëren en mij weer laten genieten van voeding en trainen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol zelfvertrouwen zit en ik mezelf fijn voel in mijn eigen lichaam. Hier ben ik Thomas eeuwig dankbaar voor.

In deze korte tijd ben ik door Thomas fysiek, maar zeker geestelijk gegroeid. Ik raad Thomas daarom absoluut aan als coach! Hij luistert niet alleen goed naar je, maar neemt ook echt de tijd voor jou en jouw eigen doelen. Een kenmerkend woord voor Thomas vind ik persoonlijk dan ook het woord: samen. Je gaat met Thomas echt samen jouw proces aan!”

Renate van Nistelrooij

“Een aantal maanden geleden kwam ik in contact met Thomas om mijn dagelijkse routine te bespreken. Door de huidige Corona situatie leek elke dag hetzelfde en was ik een beetje in een sleur terecht gekomen. Direct hebben we aandacht besteed aan mijn dagelijkse schema en hebben we daar stapsgewijs wat aanpassingen in gedaan. Beginnend met wat simpele doelen te stellen en deze te reflecteren aan het einde van de dag. Ook het aandacht geven aan de start van de dag bleek direct een enorm positieve impact te hebben. Binnen een korte tijd hadden zijn adviezen en ideeën een frisse verandering in mijn dagelijkse structuur aangebracht. Dit gaf mij nieuwe energie en motivatie in alle opzichten! Ik zou anderen die zo een vergelijkbaar gevoel ervaren zeker adviseren eens contact op te nemen met Thomas, ook al is het maar voor een laagdrempelig gesprek, gegarandeerd dat hij je kan helpen!”

Joost Burger

“Hoe kan je iemand het beste omschrijven die je heeft geholpen én nog steeds helpt je leven voor altijd positief te veranderen? Ik denk dat dit een onmogelijk opgave is, maar ik zal zeker mijn best doen.

Na een zoektocht tussen ruim 200 coaches, heb ik afgelopen maart voor Thomas gekozen als mijn Personal Body Coach. Hij coacht op een fijne en directe manier, waarbij je weet wat je van hem kan verwachten. Direct vanaf het begin voelde het goed en vertrouwd om door hem gecoacht te worden. Zelf ben ik al een langere tijd bezig met Personal Body Plan, maar vanaf het moment dat Thomas mijn coach is, merk ik dat ik grotere stappen de goede richting in maak, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Daarnaast heb ik bewust voor Thomas als coach gekozen, omdat ik mij in veel van zijn persoonlijke verhaal herken. Ook zag ik dat hij ervaring met PTSS heeft. Na mijn verhaal verteld te hebben over mijn ervaring hiermee, heeft hij voorgesteld om coaching buiten Personal Body Plan om te doen. Dit naar aanleiding van de ICM coachingsopleiding.
Tijdens de gesprekken stelde Thomas precies de juiste vragen, waardoor ik bewuster over mijn situatie en emoties na ging denken. Ook al wordt er dan vaak een confronterende spiegel voorgehouden, dit voelde goed.
Door middel van oefeningen tijdens onze gesprekken kwamen we er samen achter waar ik tegenaan liep en wat voor invloed dit had op mijn doen en laten. Daarnaast kreeg ik na elk gesprek een oefening om mee aan de slag te gaan. Deze oefeningen, in combinatie met onze gesprekken, hebben er voor gezorgd dat ik weer vol zelfvertrouwen zit en we de gesprekken af hebben kunnen sluiten.

Ik ben Thomas eeuwig dankbaar. Zonder hem was ik, en zeker niet in zo’n korte tijd, de persoon geworden die ik nu ben. Ben je op zoek naar coaching in de richting van persoonlijke ontwikkeling, adviseer ik absoluut om Thomas in te schakelen.”

Mitzi Loos

“Vanaf begin Augustus was Thomas mijn coach bij Personal Body Plan, en ik ben heel blij met deze ervaring. Thomas is altijd betrokken, luistert goed, werkt heel persoonlijk, en is deskundig op het gebied training, voeding en mentale gezondheid. Ik had altijd het gevoel dat ik eerlijk kon zijn wat betreft mijn vragen, maar ook problemen. Thomas is zeker een aanrader als personal coach (sowieso als je zoals ik net bent begonnen met trainen). Thanks Thomas!”

Julian Burger