WIL JIJ VEER-KRACHTIGE MEDEWERKERS DIE BETER VOOR ZICHZELF ZORGEN EN LEIDERSCHAP PAKKEN?

DE ZORG MIST EEN LANGETERMIJNVISIE

“Een nee tegen de ander, is een ja tegen jezelf. Je kan niet goed voor de ander zorgen, als je niet goed voor jezelf zorgt.” Waarom weten en zeggen we het allemaal, maar doen we het dan niet?

Ik kan hier met cijfers gooien over de huidige en toekomstige uitdagingen in de zorg, maar die weet je. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Jij en/of je organisatie voelt de pijn.

Dus je wilt verandering. Het liefst op het tempo van ‘ik heb hoofdpijn’ naar ‘oké, wil je paracetamol?’. Hoppakee, probleem opgelost. Hoe en wanneer tackelen we de volgende?

Helaas is dit juist de mindset die voor al deze problemen gezorgd heeft. Lekker op de korte termijn fijn, minder lekker op de lange termijn. Korte termijn fijn, lange termijn pijn. De zorg mist een langetermijn visie.

Ik ben niet in de veronderstelling dat ik die problemen kan oplossen. Er komen enorme veranderingen (en tekorten) aan en daar moeten we mee om zien te gaan.

Wel kan ik jou en je medewerkers meenemen in de mindset verandering die nodig is voor het tegenovergestelde. Korte termijn pijn, lange termijn fijn.

Dat uit zich in zorgmedewerkers die beter voor zichzelf zorgen, zich zelfverzekerder voelen en liefdevoller voor zichzelf en de ander zijn (en blijven). Want dat is wat we nodig hebben in de toekomst. Harder dan ooit.

Ontdek in deze interactieve sessie voor verpleegkundigen de kracht van zelfzorg en leiderschap. De mix van humor en empathie stimuleert verbinding, openheid en werkplezier.

Bij de thema’s die voorbijkwamen betrok Thomas het publiek en schuwde ook niet om zich kwetsbaar op te stellen door persoonlijke ervaringen te delen om de thema’s te verduidelijken.
Ik durf met recht te zeggen dat het voor mij de meest waardevolle presentatie was over leiderschap die ik ooit hebt bijgewoond.

— Gerrie Bours, hoofddocent/onderzoeker en ACT-therapeut

Thomas was eerste spreker op de eerste congresdag van het 16e landelijke Decubitus Congres. En wat een binnenkomer!
Thomas nam ons mee in een persoonlijk, boeiend, inspirerend verhaal met zelfspot en een duidelijke boodschap.
Hij hield ons een spiegel voor en dat bleek een eye-opener voor velen.

— Fanny Pelzer, voorzitter Decubitus Nederland en verpleegkundig specialist

Wat kan je verwachten?

Ik breng mijn levenslessen aan de hand van mijn unieke en autobiografische verhaal over op jouw collega’s of het publiek op jouw evenement.

Ik geloof dat je immense (veer)kracht uit je pijn en onzekerheden kan halen, als je bereid bent die verandering aan te gaan. Jij en je collega’s kunnen dit, en een beetje extra zelfvertrouwen en zelfliefde, ook leren.

Verder hoor je:

  • Mijn persoonlijke verhaal met een lach en een traan.
  • Dat verhaal is gebaseerd op en gecombineerd met psychologische modellen, interactieve vragen en humor.
  • Over minimaal drie van de 5 Z’en: zelfzorg, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfliefde en zelfspot.
  • Concrete tips, tricks en tools voor je medewerkers of publiek om mee aan de slag te gaan.