MAGNETISCH LEIDERSCHAP IN 4 MAANDEN

Bevrijd jezelf van het idee om alles zelf te moeten doen en krijg innerlijke rust, (zelf)liefde en vrijheid terug.

Zonder afhankelijk of zwak te zijn en zonder dat het vuur voor je missie dooft.

Je kunt niet alleen maar leiden.

Je bent een ambitieuze coach of dienstverlenende ondernemer en je wilt mensgerichte impact maken. Je drive, discipline, daadkracht en missie drijven je. Je bedrijf staat, je geniet van wat je doet en hebt een goede, stabiele omzet.

Het harde werken en de controle zorgen ervoor dat je continu het gevoel hebt ‘aan’ te (moeten) staan. Je denkt wel eens met weemoed aan toen je meer ‘in balans’ was en minder verantwoordelijkheid had.

Nu blijft er geen tijd over voor de belangrijke dingen in het leven: gezondheid, relaties, vrienden en familie. Terwijl je die toen wel had. Je weet zeker dat je niet terug wilt naar toen, maar je wilt je wel vrijer voelen dan toen.

Je wilt de vrijheid van het ondernemerschap ervaren die je voor ogen had, zodat je meer kunt genieten van het leven en je relaties. Je wilt een bloeiend bedrijf en lekker in je vel zitten.

Je bent het gewend om de leiding te nemen, in je business en in het leven. Maar je kunt niet alleen maar leiden, dat put je uit. Net zoals in salsa, is het belangrijk om soms rust te nemen. Dus je mag leren om de controle los te laten, om te vertrouwen, om te volgen. Zelfs als je dat niet kan, gewend bent of durft.

(Als man leer je hier gewoon te leiden in salsa. Zie dat 1:1 traject als de break, het pauze moment in een salsa nummer. Jij blijft de leider, de 3 tellen dansen. Dit traject is de 1 seconde pauze.)

Ben je klaar om innerlijke rust te vinden die je niet alleen succes, maar ook diepe voldoening brengt?

Zodat je meer innerlijke rust en vrijheid vindt?

Luister hier meer over Magnetisch Leiderschap (januari 2024):

Herken jij je in het volgende:

 • Uitspraken als “Kan je het weer niet loslaten? Ben je weer/nog aan het werk? Werk je niet te hard of te veel? Zou je niet eens minder doen?” vind je irritant. Je houdt van je werk, zij begrijpen het niet.
 • Niemand begrijpt het zoals jij en als iemand anders het doet, kost het meer tijd en is de kwaliteit lager. Dus fix jij dingen vaak en snel zelf.
 • Het leidt tot een gevoel van ‘aan’ (moeten) staan. Je voelt je moe en je hebt eigenlijk nooit echt het gevoel dat je achterover kunt leunen en ontspannen.
 • Je voelt je gestrest en soms gefrustreerd. Ondanks je harde werk en ambities, mis je een gevoel van vrijheid. En je wilt groeien qua business en omzet, maar je hebt ook behoefte aan meer rust.
 • Je kan veel lasten dragen en goed leiding geven. Maar ergens, diep van binnen… Als het niet zwak of afhankelijk zou voelen. Zou je je wel eens gesteund en lichter willen voelen.
 • Ondanks je kracht voel je je soms eenzaam omdat je alles alleen moet doen en altijd sterk moet zijn. Je weet dat je wilt delegeren, vertrouwen en loslaten… Maar hoe dan?!

Hoe fijn zou het zijn als…

 • Je de controle kan loslaten en taken kan delegeren, zonder je zorgen te maken dat het niet op tijd of niet naar wens wordt gedaan. Jij bent nog steeds de leider.
 • Je niet meer zoveel ‘moet’ van jezelf en je niet meer zo’n opgejaagd gevoel, zonder schuldgevoelens hebt. Je ervaart diepe, innerlijke rust omdat je het kan loslaten.
 • Jouw innerlijke rust en flow zich uitbetaalt op alle fronten in je bedrijf. Omdat jij magnetisch bent, trek jij leukere mensen aan in je business en in je privé leven.
 • Jij je kan focussen op de dingen die jij écht leuk vindt, zoals impact maken. Waardoor je elke dag plezier ervaart in je werk.
 • Je met een grote glimlach op je gezicht en met plezier in je lijf salsa danst? En je mogelijk salsa muziek luistert om vrolijk te worden.
 • Je af en toe, heel even, niet hoeft te leiden. En je gesteund en gedragen voelt. Je vertraagt waardoor je weer kan versnellen.
 • Je weer een fijner (gezins)leven (terug)krijgt, omdat je meer (zelf)liefde kent, je relaxter bent en je vrijer voelt.

Ik snap het, misschien denk je…

 • “De groeten” bij dat salsa dansen. Veel te spannend.
 • Ik ben niet anders gewend en ik kan ermee omgaan, waarom zou ik veranderen?
 • Ik kan mezelf dragen, ik heb geen hulp nodig, ik hoef niet gefixt te worden, ik ben sterk.
 • Ik wil niet dat m’n vuur en succes gedoofd worden. Wat als ik te comfortabel word met dat landen? Wat als ik niet meer kan opstijgen of versnellen?

Zoals Chris Williamson in zijn podcast Modern Wisdom vaak zegt: “The magic you are looking for is in the work you are avoiding.

Dit is waar jouw magie zich bevindt. We gaan geen shit oplossen, ik ben geen psycholoog of therapeut. Je blijft de leider. Deze sessies zijn om eens niet te hoeven leiden en na het (eventuele) landen in de sessies kan je gewoon weer opstijgen. Harder en hoger dan je daarvoor deed zelfs.

Je hebt een goed leven, dat wil je behouden en beter maken.

Thomas bezit een soort magie denk ik om door mensen heen te prikken want ik kwam niet weg met “alles gaat goed hoor”. Dat vond ik vooral fijn aan de 1 op 1 begeleiding, dat iemand echt naar mij luistert en oprecht met mij meedenkt.

Zoë Danse

Ik zie nu een vrouw in die spiegel die weer geniet van het leven, die ook weet wat ze wil en zich niet meer zomaar uit de weg laat slaan door een obstakel. 

Shirley Redegeld

Na dit traject:

 • Ervaar jij rust in je hoofd en vuur in je hart. Je staat in je volledige potentieel waardoor er meer flow ontstaat in je business.
 • Dans je met een grote glimlach op je gezicht en met plezier in je lijf salsa. Je luistert waarschijnlijk zelfs salsa muziek om te relaxen en vrolijk te worden.
 • Vertrouw je op je intuïtie en kracht, waardoor je meer authenticiteit en effectiviteit in je persoonlijke en professionele relaties brengen.
 • Ervaar je een diep gevoel van innerlijke vrijheid en vervulling. Je hoeft het niet altijd meer alleen te doen omdat je hebt ervaren hoe het is om af en toe te landen en/of gedragen te worden.
 • Straal je met een nieuw niveau van zelfvertrouwen en charisma en inspireer je anderen om ook hun volledige potentieel te omarmen en te streven naar groei en succes.
 • Durf je los te laten en te vertrouwen. Je hebt meer tijd voor jezelf, je partner, familie en vrienden en je voelt je vrijer dan ooit.
 • Ben je een nog betere ondernemer en/of zakenpartner, heb je ongelijkwaardige relaties beëindigd en zijn gelijkwaardige relaties beter geworden omdat je (zelf)liefde kent en bent.

Dit traject in vier maanden bevat:

Je wilt in je volledige potentieel stappen en je wilt rust in je hoofd en vuur in je hart. Om daarvoor te zorgen, loop ik vier maanden intensief met je mee.

Ik leer je die snelweg aan de hand van mijn persoonlijke lessen, opleidingen, psychologische modellen en intuïtie.

We maken gebruik van meerdere experts op het gebied van salsa, ademtherapie, systemisch- energetisch werk en wat er verder nodig is. Bijvoorbeeld voeding en fitness.

Jouw programma is maatwerk. One size fits none namelijk en het is de reden waarom ik met slechts twee personen per maand start.

Wat er sowieso in zit:

 1. Een fysieke kick-off van 3 uur + gratis Analytical Competence Tool twv 495 euro.
 2. 3 privé-lessen salsa van 1,5 uur.
 3. Een verbonden ademreis van 1,5 – 2 uur.
 4. Een energetische sessies en/of (familie)opstelling van 1,5 – 2 uur.
 5. Elke week hebben wij een online of fysieke sessie van 1 – 1,5 uur. De duur + locatie is afhankelijk van wat nodig is en de expert.
 6. Je krijgt gratis exclusieve toegang tot een app waar ik je mogelijk oefeningen, metaforen en video’s in stuur.
 7. Je krijgt binnen 24 uur reactie op al je vragen omdat je m’n 06-nummer hebt.

Verder garandeer ik je veilig- en openheid. Met soms die confronterende spiegel, maar altijd met humor en empathie.

Wie ben ik?

Op mijn 11e liep viel er een pan kokende groentesoep in mijn schoot en liep ik zware brandwonden op. Op mijn 15e en 25e ging ik naar de psychologe voor behandeling van mijn Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) en op mijn 21e voor een negatief zelfbeeld.

Ik was vroeger zo verlegen dat ik niemand aan durfde te kijken en ik heb mijzelf lang niet goed genoeg gevonden. Ik ben lang niet de regisseur van mijn eigen leven geweest.

Alles alleen moeten doen, ‘aan’ staan, een enorme drive & discipline hebben… Ik heb het allemaal doorleefd. En weet je wat het is? Het is doodvermoeiend.

Ik heb mijzelf van jongs af aan geleerd om sterk te zijn en niet op te geven. Dat zorgde ervoor dat ik bij de psychologe zat. Schattig en zielig tegelijk? Allesbehalve.  Het zorgde voor een immense veerkracht.

Ik geloof dat jij ook immense (veer)kracht uit je pijn en onzekerheden kan halen, als je bereid bent die verandering aan te gaan.

Persoonlijk ging ik in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis van te veel (onbegrensde) vrouwelijke energie naar niet beheerste mannelijke energie tot wie en hoe ik nu ben. In balans in beide energieën.

Nu help en draag ik anderen in diezelfde zoektocht.

Ik heb geleerd om de woorden ‘ik heb je nodig’ op meerdere lagen uit te spreken. Niet als ik het écht niet meer zelf kan oplossen, maar daarvoor. En dat gun ik jou ook.

Want weet je wat pas bevrijdend voelt? In je volledige potentie staan en je leven leiden op jóúw manier.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet of ik het (financieel) durf. Wat nu?

Als het gaat om het financiële stuk: ik begrijp het. In jezelf investeren is altijd spannend. En als je nog niet je resultaten behaald hebt aan het einde van de vier maanden, gaan we door op mijn kosten tot je het wel behaald hebt.

Ik wil je ook vragen om het te bekijken van deze andere kant: wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel frustratie heb je op dit moment? Is het niet tijd voor meer rust?

Ik ben al heel druk en weet niet of ik de tijd ervoor heb.

Ga er vanuit dat je hier gemiddeld 2 – 3 uur per week mee bezig bent.

Alle tijd die je in dit traject en jezelf stopt is direct tijd die je stopt in het creëren van meer rust in je hoofd en vuur in je hart. Zo heb je straks dat leven waar je nu zo naar snakt. Nogmaals: “The magic you are looking for is in the work you are avoiding.

‘Ik doe het wel zelf’, ‘Het kan altijd erger’ en/of ‘het valt wel mee’.

Wat gebeurt er als je dit zelf gaat doen? Al die boeken lezen, webinars bekijken? Hoeveel uur gaat dat je kosten? Bespaar jezelf de tijd, want die tijd heb je al niet. Daarom lees je deze pagina. Je wilt meer tijd besteden aan jezelf en je dierbaren.

En ja, dat klopt. Het kan altijd erger. Maar wat je niet beseft en wel doet, is dat je jezelf, je emoties en je eigen problemen bagatelliseert. Je doet alsof je zelf niet belangrijk bent.

Dat is niet zo hè? Het maakt je wel uit. Je doet ertoe. Vergelijk jezelf dus met jezelf en neem jezelf, je eigen problemen en emoties serieus.

Ik weet niet of dit hét moment is voor mij.

Het juiste moment bestaat niet. Er is altijd wel iets in het leven dat je voorrang kan geven. Zo eindig je weer ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ en de 7 die je nu hebt, terwijl je een 9 wilt en waard bent.

Er starten max 3 mensen in de maand, dus het is helemaal aan jou wanneer je instapt. Als er een wachtrij is, zal je echt moeten wachten. ​

Wat houdt magnetisch in?

“Magnetisch zijn” verwijst naar het vermogen om anderen aan te trekken, zoals een magneet voorwerpen aantrekt. Magnetisme wordt geassocieerd met zelfvertrouwen, authenticiteit, vriendelijkheid en charisma. Het kan een krachtige invloed hebben op sociale interacties, relaties en leiderschapskwaliteiten.

Boek hier je kennismaking