MAGNETISCH LEIDERSCHAP IN 4 MAANDEN

Bevrijd jezelf van het idee om alles zelf te moeten doen en krijg rust, (zelf)liefde en vrijheid terug.

Zonder afhankelijk te zijn en je kracht te verliezen.

SALSA & SAMEN

We doen dit echt samen doen. Salsa dansen leer je van een expert. Jij doet dit niet alleen en ik ook niet. Je ontmoet meerdere experts.

ENERGIE & EMPATHIE

Je wilt je energie behouden, in balans zijn qua mannelijke en vrouwelijke energie én kunnen loslaten en leren vertrouwen. Daar is empathie voor nodig.

HUMOR & HONESTY

Je hebt geen behoefte aan alleen empathie en zachtheid, maar aan directe liefdevolheid. Met altijd ruimte voor humor.

“Help me eens!”

Je bent een ambitieuze, vrouwelijke ondernemer je hebt een enorme drive, discipline & daadkracht. Dat zorgt er alleen ook voor dat je continu het gevoel hebt ‘aan’ te moeten staan.

Je hebt jezelf geleerd om je vast te bijten en door te zetten in plaats van over te geven en los te laten. Eigenlijk verlang je ernaar om meer los te laten, te vertrouwen en te luisteren naar je gevoel en intuïtie. Maar hoe dan?

Het is controle of flow. Tegelijkertijd kan niet. En nu is het te vaak controle.

Goed dat je hier bent, het is tijd om die vrijheid terug te krijgen en te floreren op alle gebieden van je leven.

Alsof ik echt thuis kwam op diepere lagen. Ik ben nog meer verzacht in mijn vrouwelijke energie, in mijn leiderschap. En ja, hij heeft mijn hart geopend. Gewoon door zijn being, in wie hij gewoon is en in de kern wat hij belichaamt.

Iets in zijn energie maakt dat je dat gewoon voelt, dat je dat kunt, dat het veilig is om te landen in zijn veilige bedding.

En dat is voor een ondernemer die altijd zichzelf leidt of heel goed is in leiding geven, heel fijn om te voelen en te ervaren dat dat dus kan.

Herken jij je in het volgende:

 • Je voelt de constante druk om alles zelf te moeten doen, zowel zakelijk als privé. Maar je bent het gewend en je kan ermee omgaan, dus waarom zou je veranderen?
 • Je drive, discipline en daadkracht leidt tot een gevoel van ‘aan’ staan. Je voelt je moe en je hebt nooit echt het gevoel dat je achterover kunt leunen en ontspannen.
 • Je beslist, regelt en fixt dingen vaak en snel zelf. Als iemand anders het moet doen, kost het namelijk meer tijd.
 • Ondanks je vastberadenheid en kracht voel je je soms eenzaam omdat je alles alleen moet doen en altijd sterk moet zijn.
 • Je vindt het moeilijk om écht los te laten en te vertrouwen op anderen, want wat als jij het beter doet en/of het mis gaat?
 • Je mist een gevoel van vrijheid en vervulling, ondanks je harde werk en ambities. Maar je weet niet hoe je deze kunt bereiken binnen je drukke wereld.

Net zoals een magneet anderen aantrekt, kunnen vrouwen ook buitengewoon ‘radiant’ zijn. Een stralende vrouw straalt een innerlijke schoonheid, kracht en warmte uit die anderen van nature naar haar toe trekt. Ze is als een baken van positiviteit en inspiratie, waardoor mensen zich vanzelf tot haar aangetrokken voelen en graag in haar aanwezigheid willen zijn.

Hoe fijn zou het zijn als…

 • Je kan vertrouwen op anderen en taken delegeren, zonder je zorgen te maken dat het niet op tijd of niet naar wens wordt gedaan.
 • Je niet meer zoveel ‘moet’ van jezelf en je kan genieten van momenten van rust en ontspanning. Wetend dat alles onder controle is, zonder schuldgevoelens.
 • Je je daadkracht, drive & discipline behoudt én durft te zakken in je eigen zachtheid en vrouwelijke energie.
 • Je kan loslaten en vertrouwen op je eigen intuïtie en die van anderen en de controle kan loslaten.
 • Je echte vrijheid en diepe verbondenheid ervaart, gesteund door anderen en je niet alleen hoeft te zijn in je uitdagingen.
 • Je leeft vanuit je ware zelf en je waarden en je mag thuiskomen bij jezelf.
 • Je weer écht plezier in je werk en een fijner (gezins)leven (terug)krijgt, omdat je een relaxter persoon bent.

Ik snap het, misschien…

 • Denk je de groeten bij dat salsa dansen.
 • Denk je: ‘ik kan het zelf, ik weet het al, ik fix het wel zelf.’
 • Vind je die openheid en kwetsbaarheid spannend.
 • Vind je die zachtheid, overgave & vertrouwen maar onzin.

Prachtig, fantastisch. Oprecht. Zoals Chris Williamson in zijn podcast Modern Wisdom vaak zegt: “The magic you are looking for is in the work you are avoiding.

Dit is precies waar jouw magie zich bevindt. We gaan geen shit oplossen, ik ben geen psycholoog of therapeut. Je hebt een goed leven, dat wil je behouden en beter maken.

Thomas bezit een soort magie denk ik om door mensen heen te prikken want ik kwam niet weg met “alles gaat goed hoor”. Dat vond ik vooral fijn aan de 1 op 1 begeleiding, dat iemand echt naar mij luistert en oprecht met mij meedenkt.

Zoë Danse

Ik zie nu een vrouw in die spiegel die weer geniet van het leven, die ook weet wat ze wil en zich niet meer zomaar uit de weg laat slaan door een obstakel. 

Shirley Redegeld

Na dit traject:

 • Ervaar jij rust in je hoofd en vuur in je hart. Je staat in je volledige potentieel en je kan dat omarmen.
 • Vertrouw je op je intuïtie en vrouwelijke kracht, waardoor je meer authenticiteit en effectiviteit in je persoonlijke en professionele relaties brengen.
 • Ervaar je een diep gevoel van innerlijke vrijheid en vervulling. Je hoeft en wilt het niet alleen meer doen omdat je hebt ervaren hoe het is om af en toe gedragen te worden.
 • Straal je met een nieuw niveau van zelfvertrouwen en charisma en inspireer je anderen om ook hun volledige potentieel te omarmen en te streven naar groei en succes.
 • Durf je los te laten en te vertrouwen en voel je je veiliger en geborgener bij jezelf en anderen dan ooit.
 • Ben je een nog betere ondernemer en/of zakenpartner, heb je ongelijkwaardige relaties beëindigd en zijn gelijkwaardige relaties beter geworden omdat je (zelf)liefde kent en bent.

Dit traject in vier maanden bevat:

Je wilt in je volledige potentieel stappen en je wilt rust in je hoofd en vuur in je hart. Je staat in je volledige potentieel en je kan dat omarmen. Om daarvoor te zorgen, loop ik vier maanden intensief met je mee.

Ik leer je die snelweg aan de hand van mijn persoonlijke lessen en psychologische modellen.

We maken gebruik van meerdere experts op het gebied van salsa, ademtherapie, energetisch werk en wat er eventueel verder nog nodig is.

Jouw programma is maatwerk. One size fits none namelijk en het is de reden waarom ik met slechts twee personen per maand start.

Wat er sowieso in zit:

 1. Een fysieke kick-off van 3 uur + gratis Analytical Competence Tool twv 495 euro.
 2. Minimaal drie privé-lessen salsa van 1,5 uur.
 3. Een verbonden ademreis van 1,5 – 2 uur.
 4. Een energetische sessies en/of (familie)opstelling van 1,5 – 2 uur.
 5. Elke week hebben wij een online of fysieke sessie van 1 – 1,5 uur. De duur + locatie is afhankelijk van wat nodig is en de expert.
 6. Je krijgt gratis exclusieve toegang tot een app waar ik je oefeningen, metaforen en video’s in stuur.
 7. Je krijgt persoonlijke feedback op die opdrachten en binnen 24 uur reactie op al je vragen.

Verder garandeer ik je veilig- en openheid. Met soms die confronterende spiegel, maar altijd met humor en empathie.

Wie ben ik?

Op mijn 11e liep viel er een pan kokende groentesoep in mijn schoot en liep ik zware brandwonden op. Op mijn 15e en 25e ging ik naar de psychologe voor behandeling van mijn Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) en op mijn 21e voor een negatief zelfbeeld.

Ik was vroeger zo verlegen dat ik niemand aan durfde te kijken en ik heb mijzelf lang niet goed genoeg gevonden. Ik ben lang niet de regisseur van mijn eigen leven geweest.

Alles alleen moeten doen, ‘aan’ staan, een enorme drive & discipline hebben… Ik heb het allemaal doorleefd. En weet je wat het is? Het is doodvermoeiend.

Ik heb mijzelf van jongs af aan geleerd om sterk te zijn en niet op te geven. Dat zorgde ervoor dat ik bij de psychologe zat. Schattig en zielig tegelijk? Allesbehalve.  Het zorgde voor een immense veerkracht.

Ik geloof dat jij ook immense (veer)kracht uit je pijn en onzekerheden kan halen, als je bereid bent die verandering aan te gaan.

Persoonlijk ging ik in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis van te veel (onbegrensde) vrouwelijke energie naar niet beheerste mannelijke energie tot wie en hoe ik nu ben. In balans in beide energieën.

Nu help en draag ik anderen in diezelfde zoektocht.

Ik heb geleerd om de woorden ‘ik heb je nodig’ op meerdere lagen uit te spreken. Niet als ik het écht niet meer zelf kan oplossen, maar daarvoor. En dat gun ik jou ook.

Want weet je wat pas bevrijdend voelt? In je volledige potentie staan en je leven leiden op jóúw manier.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet of ik het (financieel) durf. Wat nu?

Je hebt geleerd altijd alles alleen te doen en dat heeft je heel krachtig gemaakt. ‘Dus waarom zou het nu niet lukken?’, denk je. Dit is iets wat ik heel vaak hoor. Het is een oud beschermingsmechanisme. Het heeft je heel sterk gemaakt en dat is mooi. Dat willen we zeker behouden, maar je hoeft het niet meer alleen te doen.

Want wat gebeurt er als je het zelf gaat proberen? Dit is een typisch geval ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’. En dat wil je juist niet meer. Diep van binnen weet jij heel goed wat je wilt en dat is verder komen. Dat is je alleen niet gelukt tot nu toe en dat gaat ook niet gebeuren. We gaan het echt samen doen.

Als het gaat om het financiële stuk: als je nog niet je resultaten behaald hebt aan het einde van de vier maanden, gaan we door op mijn kosten tot je het wel behaald hebt.

Ik ben al heel druk en weet niet of ik de tijd ervoor heb.

Ga er vanuit dat je gemiddeld 2 – 3 uur per week mee bezig bent.

Alle tijd die je in dit traject en jezelf stopt is direct tijd die je stopt in het creëren van meer rust in je hoofd en vuur in je hart. Zo heb je straks dat leven waar je nu zo naar snakt. Nogmaals: “The magic you are looking for is in the work you are avoiding.

‘Het kan altijd erger’ en/of ‘het valt wel mee’.

Dat klopt. Het kan altijd erger. Maar wat je niet beseft en wel doet, is dat je jezelf, je emoties en je eigen problemen bagatelliseert. Je doet alsof je zelf niet belangrijk bent.

Dat is niet zo hè? Het maakt je wel uit. Je doet ertoe. Vergelijk jezelf dus met jezelf en neem jezelf, je eigen problemen en emoties serieus.

Ik weet niet of dit hét moment is voor mij.

Het juiste moment bestaat niet. Er is altijd wel iets in het leven dat je voorrang kan geven. Zo eindig je weer ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ en de 7 die je nu hebt, terwijl je een 9 wilt en waard bent.

Er starten max 2 mensen in de maand, dus het is helemaal aan jou wanneer je instapt. Als er een wachtrij is, zal je echt moeten wachten. ​

Boek hier je kennismaking