Gratis trainingen + e-book: de 6 stappen om voor jezelf te zorgen als verpleegkundige

Het is mijn missie om het zorgsysteem te verbeteren en gezonder te maken voor alle zorgverleners. Ik ben ervan overtuigd dat verpleegkundigen een wezenlijk verschil maken en hierin een nog groter verschil kunnen gaan maken. Dat begint dus met goed voor zichzelf zorgen en opkomen en door duidelijke grenzen te stellen.

Je meldt je hierbij aan voor mijn nieuwsbrief en krijgt het E-book gratis. Tevens ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Het is tijd om er voor jezelf te zijn

Om dit verpleegkundig leiderschap duurzaam uit te (kunnen) voeren, help ik verpleegkundigen naar een fit lijf en rust in hun hoofd met meer energie en zelfvertrouwen. Naast verpleegkundig leiderschap coach ik verpleegkundigen om persoonlijk leiderschap (terug) te pakken.

Dat is een onpopulair onderwerp omdat er vaak verwacht wordt dat je er altijd moet zijn voor alles en iedereen. Dat je altijd zorgt, hard werkt, de schouders eronder blijft gooien, altijd ‘ja’ zegt en altijd beschikbaar of bereikbaar bent voor anderen zijn daar voorbeelden van. Maar door er altijd voor anderen te zijn, ben je er nooit echt voor jezelf.

Ik leer je heel simpel gezegd om minder vaak in je valkuil(en) te stappen en er vaker voor jezelf te zijn. Je kan namelijk heel mooi en makkelijk er voor anderen blijven zijn vanuit je rol als zorgverlener. Alleen help ik je om die kwaliteiten effectiever in te zetten voor jezelf.

Dit houdt onder andere in meer voor jezelf zorgen en je grenzen aangeven. Hoe cliché het ook klinkt: een ‘nee’ tegen een ander is een ‘ja’ tegen jezelf. ‘

En geloof me, het kan allemaal. Makkelijker dan je denkt. En met dit E-book heb je in ieder geval al de eerste stap gezet. Ik deel namelijk dé 6 tips met je om voor jezelf te zorgen.

Na het lezen van dit E-book weet je wat je kan doen om meer voor jezelf te zorgen terwijl je voor anderen zorgt. Ik help je met zelfinzicht te verkrijgen waarom je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen en je grenzen aan te geven.

Ik geef je concrete tips voor je gezondheid en vitaliteit waar je op terug kan vallen als je daar even wat minder zin en tijd voor hebt, waardoor je meer energie hebt. Daarnaast help ik je om minder te ‘moeten’ van jezelf zodat je kan ontspannen en er rust in je hoofd ontstaat.

Het is tijd om voor jezelf te gaan zorgen.

Let’s go!

Ik heb er heel veel aan gehad! Suuuper inspirerend. Heel erg duidelijke voorbeelden, herkenbare vooral. Ik las het echt zo van: ohja herkenbaar, dit herkenbaar. Ik ben mezelf bewust geworden van wat ik doe om situaties of angsten te vermijden of om soms mezelf te vermijden, dus daar wil ik op een of andere manier toch wel aan werken. Had voor mezelf wat aantekeningen gemaakt en wil die voor mezelf zo af en toe is doorlezen om mezelf eraan te herinneren dat ik voor mezelf mag zorgen terwijl ik voor anderen zorg!

— Marrina Kreuk