Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Yes, de bevestiging voor het webinar ontvang je binnen een paar minuten in je inbox! 

Ik wil zoveel mogelijk kennis met je delen. Ik kan je nóg meer kennis, inzichten, tips & tricks geven als ik weet wie je bent en waar je tegenaan loopt.

Hoe meer ik van je weet, de ste waardevoller zal het webinar zijn. Ik pas de inhoud continu aan.

Zou je me willen helpen door deze onderstaande vragenlijst in te vullen? Het kost je maar 5 minuten en het geeft je enorm veel waarde terug. Alvast bedankt en tot dan!

Begin dit jaar volgde ik een webinar van Thomas. Hierin werd ik al geconfronteerd met een aantal maskers en overtuigingen, dit vond ik toen moeilijk om te horen. Kort daarna maakte ik een fout op werk, wat voor mezelf eigenlijk onmogelijk (ik mag geen fouten maken) was.

Ik stond altijd aan en klaar stond voor iedereen en het kon altijd beter. Ik leefde ongezonder en dronk veel cafeïne. Was altijd alert en ik vond nooit echt de rust. Zelf vond ik dat natuurlijk niet totdat ik deze inzichten kreeg. Ik besloot om het 1 op 1 coaching traject bij Thomas aan te gaan en mijn gewoontes, overtuigingen en regels aan te pakken. 

Al vrij snel belandde ik in het groepsprogramma waar ik mezelf voor de eerste keer tegenkwam. In deze 4 weken (die ik 2 keer heb gedaan) heb ik mijn gewoontes aangepakt. 

Meldingen op de telefoon uit, een wekker zetten ipv de telefoon te gebruiken, bewegen en de rust opzoeken. Dit zorgde in eerste instantie voor mega veel piekeren maar uiteindelijk zoveel rust in mijn hoofd en lijf!

Kort daarna heb ik de masterclass grenzen aangeven gevolgd, die Thomas samen met Tim geeft. Ik dacht eerst ‘moet ik dat wel doen’, maar dit heeft uiteindelijk een hele harde maar goede zet gegeven in dit traject. Ik kwam erachter dat ik bepaalde strategieën mezelf heb aangeleerd maar nooit heb bekeken hoe dit anders zou kunnen totdat ik dat inzicht kreeg tijdens een opdracht.

De grens werd opgezocht en ik moest echt leren voor mezelf te gaan kiezen. Er werden moeilijke vragen gesteld die gepaard gingen met veel emotie die ik op dat moment nog niet kon/wilde uiten. Toch hebben zij mij door deze dag heen geholpen met ondersteuning en sturing.

Ik kon aan de slag met mijn plan op maat voor daarna. Na deze training volgde een paar dagen vol emotie en ontlading op de korte termijn, wat mij op de lange termijn veel ruimte gaf om het wel verder op te pakken. 

Het coaching traject ging verder en ik werd uitgedaagd om dingen anders te doen. Mijn ” moeten boekje ” staat dan ook vol met alles wat ik van mezelf moest, regels en wat ik graag zou willen. Van moeten mogen maken, dat heb ik echt vervloekt.

Het kostte tijd, soms wat stress en uitdaging maar met als resultaat dat ik mij minder druk maak, niet altijd aan sta en kan kiezen voor mezelf. Ook mijn gedachten hadden nogal wat invloed, ik heb geleerd hoe ik met mijn gedachten om kan gaan maar vooral dat ze er zijn en dat is oké! 

Thomas heeft mij in de afgelopen maanden ontzettend veel inzichten gegeven. Dit was zeker niet altijd leuk en makkelijk. Er waren ook moeilijke momenten maar Thomas stond altijd voor me klaar en reikte zijn hand aan.

Ik ervaar op dit moment meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik ben vrolijker (dans weer door de kamer), kies meer voor mezelf en kan beter omgaan met gevoelens, gedachten en dit omzetten waar nodig. In het begin dacht ik dat ik onbreekbaar was, maar raad eens dat ben ik niet! 

Thomas heeft het traject helemaal op mij aangepast. Het kon in mijn eigen tempo dus even een week niet was helemaal prima. Hij luisterde, gaf me inzicht zonder oordeel en stuurde me in de goede richting. Natuurlijk moest ik ook zelf aan de slag met een aantal oefeningen en op zoek naar wat ik voelde en waarom.

Er was zeker ruimte voor humor en soms wat luchtigere sessies. Hij daagde me uit om uit m’n comfortzone te komen en echt stappen te zetten voor mezelf. De conclusie is dus: DOEN en ervaar zelf hoe Thomas jou kan helpen. 

— Britt Grevelink

Tof dat je aanwezig bent bij mijn gratis webinar!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.