Wil je kennismaken met zelfzorg en mij in een gesprek van 45 minuten?

Het is geen geheim dat verzorgenden en verpleegkundigen het zwaar te verduren hebben gehad. De harde en vervelende waarheid is dat de hoge werkdruk en het gebrek aan waardering voorlopig zullen blijven.

Ik weet dat jij als sterke zorgverlener niet makkelijk hulp vraagt en accepteert. Je wilt weten hoe jij momenteel voor jezelf zorgt en bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.

Om jou en mij zo goed mogelijk voor te bereiden op deze kennismaking, heb ik ook wat vragen voor je.

Tijdens de kennismaking kijken we samen hoe je op dit moment voor jezelf zorgt en maak je kennis met mij als coach en persoon.

Mogelijk geef ik je een aantal tips op basis van je antwoorden op het vragenformulier hieronder en wat we in de kennismaking bespreken.

In het kennismakingsgesprek was mijn lage zelfbeeld het onderwerp van gesprek. Waarom ben ik altijd zo onzeker? Waarom ben ik zo’n pleaser?

Praten over mijn zelfbeeld vond ik daarentegen erg lastig. Ik gaf dit bij Thomas aan en hij erkende mijn gevoelens. Hij wist de vinger op de zere plek te leggen en hij leerde mij ervaren dat een laag zelfbeeld echt niet nodig is. Je bent goed zoals je bent. Hij heeft me geleerd dat wat een ander van je vindt, niet altijd belangrijk is.

Het gesprek met Thomas was confronterend, maar hard nodig om mezelf niet voorbij te lopen. Het is fijn om met iemand te praten die precies weet hoe het eraan toe gaat in de zorg. De korte termijn pijn, lange termijn fijn kwam vaak naar boven. Ik ben ervan overtuigd dat de gesprekken met Thomas mij in positieve zin hebben doen veranderen en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

— Yvette

In het gesprek met Thomas kwam ik erachter dat het niet erg is om hulp te vragen en dat misschien juist sterk is om hulp te vragen als je zelf erachter komt dat je vastzit. Hierin zorgt hij ervoor dat er geen schaamte is om dat te kunnen doen. Door het gesprek ben ik erachter gekomen dat waardoor ik geen hulp durfde te vragen.

— Maxime

Een heel fijn 1 op 1 gesprek gehad met Thomas. De 3 p´s, pleasen, perfectionisme, piekeren, zijn bij allemaal aan de orde, dit werd bevestigd door ons 1 op 1 gesprek. Duidelijk, soms confronterend, maar zeer bruikbaar en nodig. Ik weet nu gericht waar ik aan moet werken om de betere versie van mijzelf te kunnen worden. Je had een prettige, open uitstraling en liet mij in mijn waarde.

— Caroline

Plan hier je kennismaking