Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Maak kans op een gratis coachingsessie van 45 minuten!

Het is mijn missie om het zorgsysteem te verbeteren en gezonder te maken voor alle zorgverleners. Verpleegkundigen maken een wezenlijk verschil hierin en kunnen een nog groter verschil maken.

Om dit verpleegkundig leiderschap duurzaam uit te (kunnen) voeren, help ik verpleegkundigen naar een fit lijf en rust in hun hoofd met meer energie en zelfvertrouwen. Naast verpleegkundig leiderschap coach ik verpleegkundigen om persoonlijk leiderschap (terug) te pakken.

Elke maand 2 gratis sessies

Het is geen geheim dat verzorgenden en verpleegkundigen het zwaar te verduren hebben gehad. De harde en vervelende waarheid is dat de hoge werkdruk en het gebrek aan waardering voorlopig zullen blijven.

Ik weet dat jij als sterke zorgverlener niet makkelijk hulp vraagt en accepteert, dus daarom geef ik elke maand twee gratis coaching sessies weg.

Elke 15e en 30e van de maand selecteer ik 1 persoon.

Voor we in gesprek gaan, heb ik een aantal vragen voor je. Als je geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met je op. Heb je geen bericht ontvangen aan het einde van de maand? Dan ben je helaas niet geselecteerd. Geen zorgen, je mag altijd opnieuw meedoen.

Tijdens de coachingsessie kijken we samen hoe je op dit moment voor jezelf zorgt en hoe je meer en vaker voor jezelf kan kiezen. Ik geef je een aantal concrete tips op basis van je antwoorden op het vragenformulier hieronder en wat we in de sessie bespreken.

Daarnaast mag je, als je geselecteerd bent, nog een FIT-60 vragenlijst invullen.

Vind het heel erg fijn hoe je me hebt geholpen tot nu toe en als je kijkt wat we nu in dit gesprek al bereikt hebben… Valt er nog veel meer te bereiken. Je weet de juiste vragen te stellen en raakt precies de juiste snaren. Bedankt voor het hele waardevolle gesprek. Ik neem de vele tips en adviezen mee en ga er mee aan de slag.

— Sandra

Tijdens het groepsprogramma een heel fijn 1 op 1 gesprek gehad met Thomas. De 3 p´s, pleasen, perfectionisme, piekeren, zijn bij allemaal aan de orde, dit werd bevestigd door ons 1 op 1 gesprek. Duidelijk, soms confronterend, maar zeer bruikbaar en nodig. Ik weet nu gericht waar ik aan moet werken om de betere versie van mijzelf te kunnen worden. Je had een prettige, open uitstraling en liet mij in mijn waarde.

— Caroline